24 Ekim 2013 Perşembe

DAAAN! Yüzen Domuzlar Yarattık!

Akepe'nin 3. Köprü icraati nedeniyle Kuzey Ormanları'nın tahrip edildiği, buradaki habitatın yok olduğu,  İstanbul'un en önemli yeşil alanlarından belki de sonuncusunun ortadan kaldırıldığı şeklindeki iftiralar sonunda açıklığa kavuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısında  CHP Grubu, İstanbul Boğazı'nı yüzerek geçen domuzlarla ilgili soru önergesi verince olayın gerçek yüzü gün gibi aydınlandı. 

CHP, yine Akepe icraatlarına balta vurmak isterken baltayı yine taşa vurdu. Kuzey ormanlarının telef edilmesi ardından yuvasız kalan ve kendilerine yeni yuvalar arayan hayvanların şehre dağıldığını, habitatın zedelendiğini vurgulamak isteyen CHP, bir noktayı atlıyordu: Akepe'nin hayvan sevgisi! 

Şimdi size soruyorum. Domuzların İstanbul Boğazı'nı yüzerek geçip Anacolu Yakası'na taşınmalarında nasıl bir sakınca olabilir? Bakın küresel ısınma diye bir gerçekle yaşıyoruz. Çok yakında dünyamız sular altında kalacak. O zaman yüzme bilmeyen hayvanlar ne yapacak? Yok olacaklar! O kadar canın vebalini Akepe nasıl taşıyacak? Bu nedenle, hayvanları geleceğin yaşam şartlarına hazırlama bilinciyle hareket edilmiş ve her hayvanın yüzme öğrenmesi sağlanmaya çalışılmıştır. Yüzemeyen bir domuz, sular altında kalmış bir dünyada nasıl hayatta kalacak, sorarım size! 

Akepe'ye ve icraatlarına ket vurmadan önce lütfen mantıklı düşünün. DOMUZ YÜZDÜRMEYİ SİZDEN ÖĞRENECEK DEYİLİZ!!!! 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder