17 Aralık 2013 Salı

YOLSUZ KALDIK REYİZ

Bu sabah CHP'lilere döne döne çiftetelli oynatan bir yalan haberle uyandık. Neymiş efendim, adalet sistemini iktidar zamanında ele geçiren cemaat, akepenin yolsuzluklarını ortaya koyacakmış. YALAN! akepenin yolsuzluğu yoktur, olmamıştır! Yolsuzluk değildir o! Yolsuzluk olsa duramazdık!
Bu tip yalan ve saçma haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Çünkü daha bir kaç gün önce Egemen Bağış ve Recep Tayyip Erdoğan, Yolsuzluksuzluğu coşkuyla kutlamışlardır. Görsel kanıtı aşağıda açıkça görülmektedir.
Şunu herkes açıkça bilsin: Bugünkü yolsuzluk iddiaları, şehirlerine, ilçelerine, köylerine duble yol gelmeyen vatandaşların galeyana gelerek yaptıkları gizli protestolar sonucu hükümetimizin kendisini sorumlu hissederek, bizzat gidip hukuka ve adalete temsil olmalaının çarpıtılmasından kaynaklanmaktadır! Duble yol isteyen vatandaşlara istediklerini veremeyen, onları yolsuz bıraktıklarına inanan ve bunun vicdan azabına dayanamayan  yetkililer, bu azaba dayanamayarak kendilerini önce ALLAH'ın, sonra T.C.'nin adaletine teslim etmişlerdir.

HEMEN NE FESATLIK YAPIYONUZ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder